lunes, 22 de febrero de 2016

THE SIMPSONS ROCK' N ROUTE - ESPECIAL PORTADES DISCOS:Els més melòmans hem pogut observar com en diferents capítols dels d' Springfield han aparescut homenatges a grups de rock a través de portades dels seus discos. Com també la factoria Simpsons han dibuixat portades famoses de discos adaptant-les als seus personatges. Anem a comprovar alguns exemples!!


                         Homer al BORN IN THE USA (1984) de Bruce Springsteen.


 Homer fent de David Bowie a la caràtula del ALADDINE SANE (1973).Aquí el Bart és el nadó de la coberta del NEVERMIND (1991) de Nirvana.L' APPETTITE FOR DESTRUCTION (1987) dels Guns' n Roses simpsonitzat.


A la portada de THE KIDS ARE ALRIGHT (1979) dels Who Homer s' adorm.


       Els "fab four" a la portada del  ABBEY ROAD (1969) dels Beatles.Homer de jove era fan de Queen. Aquí sota un poster de A NIGHT AT THE OPERA (1975)


En la seva joventut el pare dels Simpsons també seguía als Pink Floyd. El poster del DARK SIDE OF THE MOON (1973) en dona fe.


El personatge "Disco Stu" sempre té present la banda sonora SATURDAY NIGHT FEVER (1977) dels Bee Gees i amb el John Travolta a la portada.


               El THRILLER (1982)  de Michael Jackson en mans del Bart.


En aquesta tenda de discos on es passeja Homer apareix un posters amb la portada del DAYDREAM NATION (1988) dels Sonic Youth al costat d' un altre poster de Nine Inch Nails que no correspon a cap disc.
I per acabar la portada d' un disc "real" dels Simpsons. Es tracta d' un single de 1990 titulat "Do The Bartman" composat per un famós fan de la serie,  Michael Jackson i que va aconseguir un disc d' or i tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario